Even voorstellen

Welkom op mijn website! Ik zal mij even voorstellen. Wel zo fijn dat u weet wie er bij u aan huis komt. 

Wie is Simone?

Mijn naam is Simone Blaauw getogen en woonachtig in Schagen. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk als ambulant medisch pedicure in Schagen en omstreken. Dat houdt in dat ik bij u thuis kom voor de pedicurebehandeling. Mijn passie voor voetzorg is wellicht beïnvloed door mijn vader die zelf ruim 40 jaar het pedicurevak heeft beoefend. 

Wat doe ik?

Als gediplomeerd pedicure sta ik ingeschreven bij de brancheorganisatie Provoet en in het Kwaliteitsregister voor Pedicures Procert. Zo bent u verzekerd van een vakbekwame behandeling.

Veel mensen ervaren voetproblemen als eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of schimmelnagels.
Het is niet iets om u voor te schamen. Elk paar voeten is uniek, werkt hard en heeft veel te verduren. Blijf niet onnodig lang doorlopen bij pijnklachten en/of voetproblemen. Als medisch pedicure verhelp ik deze problemen graag, geef ik verzorgingstips en kan ik u adviseren over preventieve maatregelen gewoon bij u aan huis! Ook specifiek voor mensen met diabetes of reuma.

En zelfs als u geen problemen ervaart, kan een pedicure behandeling heel fijn zijn. Er is niks mis mee om uzelf te verwennen met een bezoek van de pedicure. Uw voeten zien er na behandeling soms jaren jonger uit.

Hygiëne

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk dan ook volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. Dit houdt in dat ik voldoe aan de eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Ik gebruik disposable materialen en de instrumenten worden na iedere behandeling grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Nattechniek

Ik werk met een pedicuremotor op basis van spraytechniek. Hierbij komt tijdens het frezen van de nagels of eelt een fijne nevel uit het handstuk van de pedicure motor. Dit zorgt voor verkoeling. Ook voorkomt het dwarrelende stofdeeltjes in uw woning.

Contact:

Simone's Voetzorg
Brucknerstraat 4
1741 HJ  Schagen
06-15507537
simonesvoetzorg@gmail.com

 

KvK: 78083796
AGB Zorgverlenercode: 96101774
AGB praktijkcode: 96063886
KRP nummer: 16657

Algemene voorwaarden

Privacy statement